Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstuitstapje naar Soest

Zonnebloem afdeling

Afwisseling van spijs doet eten. Daarom ging ons kerstuitstapje dit jaar naar 't Vaarderhoogt in Soest.

Het jaar is al weer bijna om en de dagen zijn nu erg kort. Donker misschien ook. Dat vraagt om licht en gezelligheid. Daarvoor heeft tuincentrum 't Vaarderhoogt werkelijk alles in huis. De presentatie is bovendien zo mooi, dat je je even in sprookjesland waant.

Om even bij te komen van de autorit naar Soest werd eerst koffie of thee geserveerd met heerlijke petit fours en saucijzenbroodjes. 

Daarna kon iedereen rondzwerven over het buitenterrein, waar een heus "kerstdorp" was nagebouwd compleet met winkeltjes en een stal met vee. De dikke laag sneeuw moesten wij er zelf bijdenken, maar gelukkig was de motregen, die bij aankomst gestaag neerviel, opgehouden. 

Binnen in het tuincentrum kon tenslotte nog een overvloed aan kerstbomen, -lampjes en -versiering worden bewonderd. Ook de 2 (winter-)landschappen opgebouwd met miniatuurhuisjes waren een echte trekpleister.

Voor de foto's van deze activiteit: KLIK HIER

 

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken