Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstuitstapje naar Soest

Zonnebloem afdeling

Afwisseling van spijs doet eten. Daarom ging ons kerstuitstapje dit jaar naar 't Vaarderhoogt in Soest.

Het jaar is al weer bijna om en de dagen zijn nu erg kort. Donker misschien ook. Dat vraagt om licht en gezelligheid. Daarvoor heeft tuincentrum 't Vaarderhoogt werkelijk alles in huis. De presentatie is bovendien zo mooi, dat je je even in sprookjesland waant.

Om even bij te komen van de autorit naar Soest werd eerst koffie of thee geserveerd met heerlijke petit fours en saucijzenbroodjes. 

Daarna kon iedereen rondzwerven over het buitenterrein, waar een heus "kerstdorp" was nagebouwd compleet met winkeltjes en een stal met vee. De dikke laag sneeuw moesten wij er zelf bijdenken, maar gelukkig was de motregen, die bij aankomst gestaag neerviel, opgehouden. 

Binnen in het tuincentrum kon tenslotte nog een overvloed aan kerstbomen, -lampjes en -versiering worden bewonderd. Ook de 2 (winter-)landschappen opgebouwd met miniatuurhuisjes waren een echte trekpleister.

Voor de foto's van deze activiteit: KLIK HIER

 

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken