Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Stamppotbuffet bij 't Vaarderhoogt, Soest

Zonnebloem afdeling

Maart roert zijn staart. Buiten kan het al aardig warm zijn, maar het kan ook nog sneeuwen!

Om het voorjaar te begroeten en afscheid te nemen van de winter zijn wij op bezoek gegaan bij tuincentrum 't Vaarderhoogt in Soest. Gelukkig trok de aankomende lente aan het langste eind. Het was heerlijk voorjaarsweer. Zowel binnen als buiten was dat al duidelijk zichtbaar in het aanbod van planten en bloemen.

Na een rondwandeling langs alles wat groeit en bloeit, kwam dan tenslotte het winterse element nog aan bod. In restaurant “De Kastelein” binnen in het tuincentrum werd ons een overheerlijk stamppotbuffet voorgezet.

Voor de foto's: klik hier

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken