Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Rotary boottocht vanuit Huizen met de "Eureka".

Zonnebloem afdeling

De Rotary Club Huizen organiseerde samen met Rotary Club Gooimeer, het Westland Familiefonds en De Zonnebloem Huizen een boottocht over de Randmeren.

Ingezonden door Dorien Michels, Rotary Club

Op 5 april jl was er al vroeg bedrijvigheid in de Huizer haven. De Rotaryclubs Huizen en Gooimeer en de Zonnebloem afdeling Huizen organiseerden samen inmiddels voor de derde keer een vaardag voor bewoners van Huizen en omstreken die zelf niet zo makkelijk een dagje uit kunnen wegens leeftijd of andere beperking. Zij waren de hele dag te gast samen met hun mantelzorgers en begeleiders.

De meer dan 320 passagiers van de Zonnebloemboot vertrokken uit de Haven van Huizen met een fris windje en een bleek zonnetje. De boot ging richting Amsterdam, door de Oranjesluizen en door het havengebied. Een prachtige tocht, veel bedrijvigheid en zeer afwisselend, met levendig commentaar van de kapitein. Binnen werd heerlijk gekeken, gekletst, gegeten en gedronken. Een goochelaar liep van tafel naar tafel en verraste de gasten met grappige en verrassende kleine acts, er was muziek en het Rotary gelegenheidskoor zong samen met de gasten klassieke meezingers.

Niet alleen de acties van de Rotaryclubs maakten het aanbieden van deze dag mogelijk, ook het Westland Familiefonds en de Lakeland Foundation droegen daaraan bij.
Gezien de zeer enthousiaste reacties van de gasten en de vrijwilligers een zeer geslaagde dag die voor herhaling vatbaar is.

Voor de foto's: klik hier

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken