Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muzikale Sinterklaasbingo

Zonnebloem afdeling

Wegens groot succes herhaald! Een muzikale bingo onder leiding van Kees Bos. Deze keer in Sinterklaassfeer.

Voor wie de formule niet kent. Bij de muzikale bingo, gepresenteerd door Kees Bos, moeten de deelnemers muziekfragmenten herkennen. De namen ervan staan in willekeurige volgorde op een kaart. Wie het eerst een goed rijtje heeft, wint!

Ruim 40 gasten waren gekomen om aan deze activiteit mee te doen. In de eerste ronde ging het vooral om populaire nederlandstalige liedjes uit de jaren 1970 en eerder. “Een makkie” volgens sommigen! Nadat een aantal gasten een leuk prijsje had gewonnen, werd de eerste speelronde afgesloten. Vervolgens kon iedereen genieten van de lunch en een gezellig praatje met elkaar maken.

Na de lunch een tweede speelronde. Nu met Sinterklaas liedjes. En wie gedacht had dat het weer makkelijk zou worden, kwam bedrogen uit. Want onder de liedjes zaten niet alleen de klassiekers zoals “Zie ginds komt de stoomboot…”! Ook liedjes van veel recenter datum kwamen voorbij. En die waren niet zo makkelijk herkenbaar voor iedereen.Ook in deze ronde wist een aantal gasten een leuk prijsje binnen te halen.

Na afloop van de tweede ronde kon iedereen onder het genot van een drankje nog even gezellig met elkaar napraten.

Voor de foto’s: KLIK HIER

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken