Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Muzikale Sinterklaasbingo

Zonnebloem afdeling

Wegens groot succes herhaald! Een muzikale bingo onder leiding van Kees Bos. Deze keer in Sinterklaassfeer.

Voor wie de formule niet kent. Bij de muzikale bingo, gepresenteerd door Kees Bos, moeten de deelnemers muziekfragmenten herkennen. De namen ervan staan in willekeurige volgorde op een kaart. Wie het eerst een goed rijtje heeft, wint!

Ruim 40 gasten waren gekomen om aan deze activiteit mee te doen. In de eerste ronde ging het vooral om populaire nederlandstalige liedjes uit de jaren 1970 en eerder. “Een makkie” volgens sommigen! Nadat een aantal gasten een leuk prijsje had gewonnen, werd de eerste speelronde afgesloten. Vervolgens kon iedereen genieten van de lunch en een gezellig praatje met elkaar maken.

Na de lunch een tweede speelronde. Nu met Sinterklaas liedjes. En wie gedacht had dat het weer makkelijk zou worden, kwam bedrogen uit. Want onder de liedjes zaten niet alleen de klassiekers zoals “Zie ginds komt de stoomboot…”! Ook liedjes van veel recenter datum kwamen voorbij. En die waren niet zo makkelijk herkenbaar voor iedereen.Ook in deze ronde wist een aantal gasten een leuk prijsje binnen te halen.

Na afloop van de tweede ronde kon iedereen onder het genot van een drankje nog even gezellig met elkaar napraten.

Voor de foto’s: KLIK HIER

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken