Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bloemschikken, een Paasarrangement.

img-20220405-wa0013jpg

Ha! bloemschikken, altijd leuk! en op dinsdag 5 april gaan we dat weer eens doen, in de Meentkerk.

Niet meteen natuurlijk, we ontvangen onze gasten met koffie en koek, of thee en ander lekkers. Gaat u lekker zitten en tast toe! Kwebbel, kwebbel, kwebbel en dan is het tijd voor de lunch. Ha lekker, een broodje kroket! Daarna volgen er nog veel meer broodjes. Maar dan wordt het toch hoog tijd voor het bloemschikken.De tafels worden geruimd en het benodigde materiaal wordt uitgedeeld: bakjes met oase, bloemen en groentakken. En eieren! een paasstukje immers! En dit alles weer kosteloos beschikbaar gesteld door Sonia Bloemen. Heel veel dank daarvoor!
Een voorbeeldstukje staat centraal opgesteld en voor de rest moet een ieder zijn eigen fantasie er maar op loslaten. En dat is dan zo grappig, het eindresultaat levert met hetzelfde materiaal heel veel verschillende stukjes op, maar allemaal toch erg mooi en zo vrolijk ook! Leuk om thuis een plaatsje te geven.
Hierna volgt nog een borreltje, maar op dit vroege uur bestaat dit meestal uit een frisje of een sapje, een enkel advocaatje met slagroom  daargelaten, hmm heerlijk!
Ja, dat was het dan weer, maar jongens, wat gezellig toch! Volgende keer weer? Tuurlijk!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken