Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dierentuin Amersfoort

phpv8599jpg

Op donderdag 19 mei brachten we met ongeveer 30 gasten en 20 vrijwilligers van de afdeling Huizen een bezoek aan de dierentuin in Amersfoort.

Het beloofde een prachtige dag te worden, hoewel.... De regencapes waren voor de zekerheid mee.

Rond 10 uur kwamen alle gasten en vrijwillgers aan bij de dierentuin. Langzamerhand ging iedereen het park in, rustig op weg naar de koffie of thee met appeltaart. Dat was alvast een goed begin!

De lunchpakketjes werden uitgedeeld waarna iedereen op eigen gelegenheid de dierentuin kon verkennen. En dat werd natuurlijk uitgebreid gedaan. Overal kwam je elkaar weer tegen. En vooral aapjes kijken blijft altijd leuk. 

De lunchpakketjes werden met smaak verorberd. En maar weer verder rondkijken in deze prachtige dierentuin.

Halverwege de middag verzamelden velen zich weer bij restaurant de Buitenplaats, deze keer omdat er een flinke regenbui was losgebarsten. Maar dat mocht de pret niet drukken, het was evengoed gezellig daar. 

Na een uurtje klaarde het wat op en vertrok iedereen weer richting parkeerplaats. Alle gasten werden weer keurig thuisgebracht en konden terug kijken op een heerlijke dag!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken