5 Mei - Bevrijdingslunch

afbeelding1jpg

Op 5 mei organiseerden wij een Vrijheidslunch.

De kern van de Vrijheidslunch was een ontmoeting aan de eettafel waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid konden spreken. Thema's waarbij je niet dagelijks stilstaat, maar waarbij je op Bevrijdingsdag bij uitstek aandacht aan kunt besteden.

Het was een zeer geslaagde lunch met gasten die zelf de oorlog hebben meegemaakt. De aanwezigen werden verwend met heerlijke Kerriesoep en Pannenkoeken. Met dank aan veel sponsoren en veel vrijwilligers.

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken