Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Koninklijke Onderscheiding voor Agnes Smeele

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de afdelingsvergadering van 25 januari 2016 werd aan Agnes Smeele een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Ook drie vrijwilligers, die 10 jaar actief zijn bij de Zonnebloem, werden gehuldigd.

Op de agenda stond o.a. de huldiging van 3 jubilarissen. Henk Berkenbosch, Dina Rebel en Hannie Smeenk zouden in het zonnetje worden gezet. Ieder van hen is al 10 jaar actief binnen de Zonnebloem. De voorzitter sprak de jubilarissen persoonlijk toe. Vervolgens ontving ieder uit handen van de secretaris van de regio ’t Gooi van de Zonnebloem een zilveren speld met oorkonde en een kleurrijke bos bloemen.

Even leek de vergadering normaal te worden hervat, maar schijn bedriegt!  
2 jaar eerder werd door At Breij het initiatief genomen om Agnes Smeele voor te dragen voor een Koninklijke Onderscheiding. De toekenning is een lange procedure. Eind 2015 kwam dan toch eindelijk de beslissing, dat de voordracht werd gehonoreerd. In het diepste geheim is daarna de uitreiking van de onderscheiding door afdelingsvrijwilligers voorbereid.

Agnes werd dan ook volledig overrompeld toen de vergadering een voor haar onverwachte wending nam. Haar man en kinderen kwamen de vergaderzaal binnen; na hen nog andere familieleden, vrienden en bekenden. En tenslotte betrad ook nog mevrouw Joan de Zwart-Bloch, burgemeester, de zaal. In haar toespraak memoreerde zij de enorme inzet van Agnes voor tal van verenigingen in de afgelopen 20 jaar. Daarna maakte zij bekend, dat het “De Koning had behaagd” Agnes om die reden te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Tenslotte speldde zij haar de bijbehorende versierselen op.

Na het officiële deel is op gepaste wijze met een hapje en drankje een feestje gevierd met Agnes en de drie jubilarissen als middelpunt.
En het bleef nog geruime tijd gezellig onrustig in de vergaderzaal…..!

Op de foto: Agnes Smeele en At Breij

Voor meer foto’s:   klik hier

 

 

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken