In het zonnetje gezet.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. De inzet van vrijwilligers is daarbij onmisbaar.

Soms doet zich een gelegenheid voor hen eens extra in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld als zij zich al jarenlang inzetten om de doelstelling van De Zonnebloem te realiseren.

Op 21 november 2017 heeft de afdeling Huizen daarom 3 van haar vrijwilligers onderscheiden. Ina Bakkum en Cis Lucas, beiden 25 jaar actief, en Paula Rozestraten, 10 jaar actief, ontvingen uit handen van de voorzitter van de regio ’t Gooi, Wiet van den Brink, een gouden resp. zilveren insigne en een oorkonde. Uit handen van de waarnemend voorzitter van de afdeling, Jos Koot, kregen de jubilarissen daar nog een prachtige bos bloemen bij.

Na afloop van het officiële gedeelte was er gelegenheid de jubilarissen te feliciteren. Een hapje en een drankje ontbaken daar natuurlijk niet bij.

Op de foto (v.l.n.r.): Paula, Ina en Cis.

Voor meer foto’s: KLIK HIER

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur