Geduld is een schone zaak!

Het Bestuur van de Zonnebloem afd. Huizen heeft voor het jaar 2022 weer een mooi programma samengesteld voor haar gasten. Maar, evenals vorig jaar en het jaar daarvoor, niets is zeker. Maatregelen i.v.m. corona gooien telkens roet in het eten.
Zo ook nu weer voor het uitje dat wij voorzien hadden op 26 januari: een gezellige samenkomst bij restaurant Aan de Kade. Een rondje bingo onder genot van een kopje koffie, erwtensoep en een drankje. Leuk he! Maar dat uitje gaat weer niet door, valt in het water, van De Kade in het Gooimeer.
Enfin, nog even geduld! Er zit nog van alles in het vat en het komt heus goed!

Graag tot ziens!

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur