Nieuwjaarsreceptie

Zonnebloem afdeling

Op 15 januari een nieuwjaarsreceptie gehouden in De Lieve

Naar aanleiding van de Nieuwjaarsreceptie vroeg Mevrouw Courtin mij, of ik een stukje wou schrijven over hoe het was geweest, die dag. Nou ik kan niks anders zeggen dan dat het voor honderd procent is geslaagd. Er was ondanks het slechte weer, een heel hoge opkomst, dat voor u ook vast leuk was. Er was koffie met gebak, nog een paar drankjes en veel lekkrere hapjes. Ieder was vast erg tevreden, het is voor herhaling vatbaar.

Ik wil er trouwens nog wat anders aan toevoegen. Ik ben zelf nog maar twee jaar gast van de Zonnebloem en ben er heel blij mee. Wat er allemaal voor de oudjes wordt gedaan is ongelooflijk. Het begint met de paasviering, de leuke uitstapjes, de bingo ook zo iets leuks, er mogen er van mij best een paar meer zijn. Dan de kerstviering, volgens mij is dat voor veel mensen een troost. Veel oude mensen die niet goed ter been meer zijn, komen zo uit hun isolement en genieten er zo van, dat weet ik zeker.

Dus Paul ga hier mee door. De mensen zijn U en Uw medewerkers dankbaar, want zeg zelf, zonder hen en de vele vrijwilligers kan het niet, die zijn onmisbaar. Ik snap ook wel, dat er veel bij komt kijken voor alles rond is. Ik hoop dat u tevreden bent met mijn verslag.Ik hoop voor mijzelf, dat ik er nog lang van kan genieten. Ik vind het altijd hardstikke gezellig. Mijn welgemeende dank aan allen.

Groeten, Agnes d'Hooghe-Beaurain, Zoutestraat 106 te Hulst

Betsy Maes

0114-310356
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen