Vakantieweek De Biestheuvel

20191011115824jpg

Van 7 oktober tot 11 oktober een week zonnebloem vakantie

Ik ben een persoon die benaderd is door Barbra in april, die vroeg of wij mee wilden gaan met de reis van de zonnebloem. Ik was direct bereid maar mijn vrouw was niet enthousiast , maar ik haalde haar over. Ik zal een kort verslag maken van de reis.

1e dag; Wij werden opgehaald bij ons appartement en vertrokken om half 10. Ik en mijn vrouw waren al om 7u wakker en stonden al klaar. Wij kwamen om 11u aan bij de Biestheuvel en konden aan de lunch en koffie en thee. ‘s middags met de huifkar een mooie rit in de omgeving.

2e dag; Naar de boerderij waar ze van melk kaas maakten. Het was er niet proper jammer genoeg.

3e dag; Wij gingen smiddags naar de alpacaboerderij. Daar hadden ze 90 beesten en die man legde het heel goed uit wat hij ermee doet. Hij had ze voor het kweken om een zuiver ras te maken.

4e dag; Daar zag ik erg naar uit want ik ben erg geïnteresseerd in oude gebouwen, naar de Achelse kluis. Ik heb mijn ogen de kost gegeven, zoals je begrijpt het was voor mij heel leuk en een belevenis om er rond te lopen.

We hadden elke dag een hele goede verzorging gehad van de vrijwilligers. Die hebben elke dag goed geholpen met alles wassen en aankleden. Ik schrijf in de ik vorm maar heel de groep was blij dat ze mee zijn gegaan. Dus hierbij dank aan de zonnebloem Hulst die dit mogelijk hebben gemaakt. Elke dag goed eten en drinken. Veel lol gehad met ons allen.

Speciaal dank aan Barbra, als zij niet gekomen was, was dit niet mogelijk.

Alfons Verdurmen

Betsy Maes

0114-310356
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen