Bingo 9 oktober

20231009134128jpg

Op maandag 9 oktober een bingo middag gehouden

 


 
 
 
 
 
 
 
 
De Bingo van De Zonnebloem Hulst was ook nu weer een overweldigend, vrolijk succes!
 
Een volle zaal met goedgemutste deelnemers, in combinatie met een heerlijk warm bakkie koffie of thee, deed de temperatuur al snel stijgen. Hier en daar werd dan ook wat overtollige kledij uitgetrokken...
 
In de eerste ronde liet het woord "Bingo" verdacht lang op zich wachten, maar ja hoor: het kwam! De eerste van maar liefst 150 prijzen konden worden uitgedeeld. En wat voor prijzen! Allemaal voedings- en zeepwaren waar een mens (in tijden dat alles maar duurder en duurder wordt) echt iets aan heeft. Daar is goed over nagedacht, beseffen we dan.
 
Toen alle kaarten een eerste keer vol waren en iedereen zijn prijs had ontvangen, was het tijd om de dorstigen te laven met een tweede bakje koffie of thee. Dat smaakte net zo lekker als het eerste.
 
Ook de 2de bingo-ronde toverde glimlachen op de gezichten van de eerste winnaars, waarna al snel de 2de en 3de en uiteindelijk iedereen volgde.
 
Hoog tijd dus voor iets fris. Alles verliep zo vlot -met dank aan de noestige vrijwilligers- dat er nog ruim tijd was voor een laatste ronde. Die ging gezellig door tot alle prijzen verdeeld waren en niemand met lege handen naar huis hoefde te gaan. 
 
Reken daarbij nog de leuke contacten, de vrolijke gesprekken en de, zoals steeds, humoristische tussenkomsten van onze grandioze voorzitter, en we kunnen enkel concluderen dat het weer een fantastische namiddag was waar we nog een tijdje kunnen van nagenieten!
 
Op naar de volgende bijeenkomst!
 
Ann Lievens,  gast.
 

Betsy Maes

0114-310356
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen