Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cadeaubon De Zonnebloem

Naast veel andere cadeaubonnen nu de bon van De Zonnebloem

Kent u dat? Er is iemand jarig en steeds weer die vraag: wat moeten we geven? Zij/hij heeft alles al en moet zelfs af en toe opruiming houden van allerlei snuisterijen.

Dan heeft De Zonnebloem de perfecte oplossing:

Geef een cadeaubon van De Zonnebloem.

U kunt zelf de waarde bepalen en uw vader, moeder, kennis e.a. blij maken. Men kan de bon gebruiken voor elke activiteit die De Zonnebloem afd. Hummelo-Keppel organiseert. De waarde hoeft niet in een keer verbruikt te worden.

Stel u geeft een bon t.w.v. €20,00. De ontvanger kan dan bijvoorbeeld naar een muziekmiddag, die €7,50 kost, dan wordt dat afgeschreven en blijft  €12,50 staan voor een volgende activiteit.

Een voordeel is ook, dat bij aanmelding voor een activiteit er geen contant geld voor handen hoeft te zijn. De cadeaubon is te koop bij de vaste vrijwilliger van onze deelnemers.

Voor nadere informatie over de cadeaubon of activiteiten van De Zonnebloem, afd. Hummelo-Keppel kunt u contact opnemen met mevr. Ria Tolhuisen, secretaris, 0314-380606, m.tolhuizen9@upcmail.nl.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Bouwien Oosting

0613010405
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?