Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilarissen

Zonnebloem afdelingsnieuws

6 oktober j.l. werden er tijdens de vergadering drie vrijwilligers van de afdeling in het zonnetje gezet.

Vrijwilligers Truus van Kippersluis, Tonny Veldhuizen waren in 2015 al 10 jaar bij de Zonnebloem en Rita zelf 25 jaar actief als vrijwilligster.

Het is altijd fijn om te weten dat we als afdeling zo’n hechte groep zijn waar vrijwilligers zo lang deel van uit blijven maken.

Tonny is sinds 6 juni 2005 bij de Zonnebloem, Truus sinds 5 september 2005 en Rita sinds1 september 1990.

De dames hebben zich op alle terreinen ingezet zowel op de ontmoetingsdagen als het bezoekwerk.

Het is altijd weer bijzonder om te horen dat jullie hier eigenlijk geen aandacht aan willen geven. Maar het bestuur vind dat zij zeker in het zonnetje moeten worden gezet voor deze bijzondere verdiensten.

Voor het opspelden van de zilveren en gouden speld was speciaal aanwezig vanuit de provincie afdeling Utrecht Dieny Scheffer. Met mooie woorden en bloemen werden de jubilarissen gehuldigd.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk