Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sop activiteit juli 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Kersen eten

Kersen eten!

Negen gasten hadden zich opgegeven om op 19 juli mee te gaan kersen eten, maar in verband met de warmte hadden twee gasten zich afgemeld.

Andere jaren gingen we naar de familie Nienhuis aan het Klaphek, maar omdat die boomgaard geruimd is moesten we uitwijken en gingen we naar de kersenboomgaard van de heer en mevrouw Van Wijk aan de Noord IJsseldijk in IJsselstein.

We werden  in een partytent naast de boomgaard ontvangen met een kopje koffie of thee met een plak cake. Omdat het 's morgens flink geregend had waren de zijkanten van de tent dichtgemaakt, maar toen eenmaal de zon weer doorkwam was dat wel heel erg warm en gingen die zijkanten weer omhoog.

Mevrouw Van Wijk legde ons uit dat het eigenlijk een “uit de hand gelopen” hobby van haar man was. Hij was begonnen met een paar boompjes en heeft nu een flink aantal bomen met diverse soorten kersen.

We kregen allemaal een gezellig bakje kersen, waar we heerlijk van genoten hebben.

Omdat er dus minder gasten waren dan van tevoren opgegeven was had mevrouw Van Wijk teveel bakjes gemaakt, die zij onder de aanwezigen verloot.

En natuurlijk werden na afloop diverse kilo'tjes kersen gekocht voor het thuisfront.

Het was weer een gezellige, geslaagde middag.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk