Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontmoetingsdag - 12 oktober 2018

Het was weer heel gezellig met gasten en vrijwilliger, bingo met prijzen, een lekkere lunch en prachtige liederen gezongen door seniorenkoor Eigenwijs uit IJsselstein.

 
 
 
In de mooie grote zaal van het Kruispunt zaten de gasten van de Zonnebloem aan 9 tafels voor een gezellige dag vol ontmoetingen. Velen kennen elkaar al jaren lang. Bij aankomst was er een kopje koffie of thee met gebak, waarna de bingo kon beginnen. Wie bingo had, kon een prijs uitzoeken.
 
De vrijwilligers van de Zonnebloem hadden achter de schermen de lunch alweer klaargemaakt, waar van genoten werd door de gasten.
 
In de middag was er een primeur: een optreden van seniorenkoor Eigenwijs uit IJsselstein onder leiding van Floor Snijders en met samenwerking van twee pianistes. Met 20 prachtige liederen, afwisseld in het Nederlands of een andere taal, hadden zij de aandacht van de zaal. Zo zongen zij het lied Hallelujah, Donna Donna, Edelweis, een medley van Sonneveld en nog veel meer.
 
Kortom, het was weer een leuk dag! 
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk