Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbrunch & Kerst Concert - 19 december 2018

Gasten en vrijwilligers hebben genoten van een Kerstbrunch en Kerst Concert door Christelijk Regionaal Mannenkoor "Deo Datus" in het Kruispunt dat bijzonder sfeervol aangekleed was met kerstversiering

In de ochtend stroomde de zaal van het kruispunt weer vol met gasten en vrijwilligers die aan de tien sfeervol gedekte tafels konden plaatsnemen met een kopje koffie. Een vrolijk weerzien met veel bekende gezichten om samen weer een Ontmoetingsdag mee te maken. Na de opening met een gedicht, koffie met kerstkrans en een kerstverhaal werd er smakelijk gegeten van de Kerstbrunch. 

Met twee extra vrijwilligsters die op onze oproep om een handje te helpen met deze dag gereageerd hadden, en twee nieuwe vrijwilligsters die na de dag besloten zich aan te sluiten bij onze afdeling. 

In de middag was er een prachtig concert van het Christelijk Regionaal Mannenkoor "Deo Datus" onder leiding van dirigent/pianist Jelte Veenhoven, afgewisseld met enthousiaste samenzang van alle aanwezigen dat zorgde voor een heerlijke kerstsfeer. Hier kwam het speciale programmaboekje met teksten van de samensang goed van pas. 

Na afloop kregen de aanwezigen een kleine attentie mee als herinnering aan deze dag. 

Foto: gasten Corrie en Herma genieten van de dag. Meer foto's van deze dag zijn te zien onder de tab "ervaringen".   

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk