Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontmoetingsdag - woensdag 6 maart 2019

De 1e Ontmoetingsdag van 2019 was weer gezellig als vanouds. Er waren weer zo'n 70 gasten aanwezig om mee te doen met de bingo in de ochtend en een spellenmiddag in de middag.

Van de gasten werden er ruim 30 opgehaald (en later weer thuis gebracht) door vrijwillige chauffeurs. Het Kruispunt had de ruimte gezellig gemaakt met tafels voor kleine groepen.

Van de Zonnebloem goed op elkaar ingespeelde vrijwilligers waren er 25 aanwezig om de gasten te ontvangen en de garderobe, de lunch en koffie/thee klaar te maken, drankjes in te schenken aan de bar en te helpen bij de tafels.

De bingo is altijd in trek en ook nu waren er leuke prijsjes te winnen. De spellenmiddag met het thema "Terug naar school" vond niet iedereen even makkelijk, soms moest diep in de herinnering gegraven worden bij spelling, rekenen en verkeersregels. Het liedjes zingen werd met overgave gedaan, en de 'lopende band' met het onthouden van voorwerpen was een succes. Al met al weer een geslaagd en gezellig evenement.

Meer foto's bekijken? Ga dan naar onze Facebook pagina:

De Zonnebloem IJsselstein

Het eerstvolgende evenement is een uitje met busreis op 22 mei. Belangstelling om mee te doen als gast of vrijwilliger? Neem dan contact met ons op. Zie de website voor meer informatie.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk