Samen op Pad naar Dierentuin Amersfoort - 7 aug 2019

Woensdag 7 augustus was het zover. Samen Op Pad, een onderdeel van de Zonnebloem IJsselstein, kon met een aantal gasten en hun vaste bezoekvrijwilligers een dagje naar de Dierentuin Amersfoort.

Dit uitje mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Kruiswerk IJsselstein. Onze gasten hebben genoten van deze dag. Aanvankelijk regende het een beetje en hadden sommige dieren geen zin om zich te laten zien. Maar na een heerlijke lunch in het restaurant van het park ging de zon schijnen en was er volop beweging onder de dieren.Vooral de olifanten met het kleine olifantje was een groot succes. Ook de giraffen, de beren en de panters waren voor onze gasten favoriet.Na een aantal uren gingen we weer terug naar IJsselstein. Onze gasten waren best wel moe maar uiterst voldaan van deze dag. Dat blijkt wel uit bijgaande foto's. Samen Op Pad dankt hierbij nogmaals de Stichting Kruiswerk IJsselstein voor hun gift. Wij waren hier heel blij mee.

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk