Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zenderstreeknieuws: "Eerste Zonnebloem Bingo in nieuw Zenderstein een succes"

IJsselstein - Dit jaar is de Zonnebloem afdeling IJsselstein naast de grootschalige Ontmoetingsdagen, Samen-Op-Stap uitjes en het een-op-een bezoekwerk ook gestart met kleinschalige activiteiten.

Activiteiten waar ongeveer 25 gasten aan mee kunnen doen in een gezellige ontmoetingsruimte.

De nieuwe ruimte Zenderstein van Stichting Pulse, Waalsingel 13-15 in de wijk Zenderpark voldoet helemaal aan de wensen om deze nieuwe activiteiten te houden. Daar is donderdag 23 januari dan ook de eerste kleinschalige Zonnebloem Bingo gehouden en dat was meteen een succes. Zowel gasten als vrijwilligers van de Zonnebloem vonden de nieuwe activiteit en de nieuwe ontmoetingsruimte gezellig en sfeervol. ''We werden gastvrij ontvangen door vrijwilligers van Pulse. Aan tafeltjes van vier personen werden met behulp van bingoplankjes veel leuke prijsjes in de wacht gesleept. Sommige tafeltjes bleken daar meer geluk bij te hebben dan andere. Des te leuker als je op het laatst toch nog iets wint, wat de heer en mevrouw Van Elst overkwam.''

De Zonnebloem gaat dit jaar zeker nog meer kleinschalige activiteiten organiseren, waaronder bingo en misschien ook eens een film kijken, mandala teken of inkleuren, handmassage/nagels lakken of nog iets anders.

De Zonnebloem verzorgt activiteiten voor mensen met een fysieke beperking. Inschrijven is gratis maar wel noodzakelijk. Voor activiteiten wordt een bijdrage gevraagd, afhankelijk van hoe groot de activiteit is. Meer informatie vindt u op deze website. 

Bekijk het bericht op de website van Zenderstreeknieuws

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk