Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koninklijk lintje voor Nico van Schie

Op vrijdag 24 april hebben drie bewoners van IJsselstein, waaronder Nico van Schie, een telefoontje gekregen van de burgemeester dat zij een koninklijke onderscheiding krijgen.

In de Zenderstreeknieuws: "In verband met het coronavirus ook geen lintjesregen in IJsselstein. De uitreiking van de welverdiende Koninklijke onderscheidingen worden uitgesteld naar een later nog te bepalen moment. De lintjes blijven dus nog even in het stadhuis. Wel heeft burgemeester Van Domburg vanmorgen, vrijdag 24 april drie inwoners telefonisch verrast met de woorden dat het ‘Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd’ hem of haar koninklijk te onderscheiden."

Lees meer 

Nico van Schie is sinds zijn 24ste jaar actief als vrijwilliger bij de Zonnebloem, eerst in het westen van het land. Sinds 18 augustus 2000 is hij actief bij de Zonnebloem afdeling IJsselstein in diverse functies. Hij heeft diverse bestuursfuncties vervuld ( voorzitter en penningmeester) en is hij nu al jaren actief als penningmeester van de regio Lek & IJssel.

Momenteel vervult  hij ook diverse coördinerende taken.

Nico van Schie coördineert bij De Zonnebloem Afdeling IJsselstein het ophalen en brengen van gasten van De Zonnebloem naar Ontmoetingsdagen. Hij houdt hiervoor zelfstandig contacten met de vrijwillige chauffeurs en maakt oproepen aan de hand van het overzicht van gasten die graag gehaald en gebracht wil worden. Tijdens de Ontmoetingsdagen zelf is hij aanwezig om zaken op te vangen die niet goed lopen en deze in goede banen te leiden. Er zijn vijf Ontmoetingsdagen per jaar.

T/m 2018 coördineerde hij de jaarlijkse lotenverkoop van de Zonnebloem voor de gehele regio Lek en IJssel, waarbij hij pakketten van loten maakte voor vrijwilligers en de administratie van de verkoop bijhield.

Wij feliciteren Nico van harte met zijn welverdiende onderscheiding! 

 

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk