Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zenderstreeknieuws voorpagina: "Kijk aan: een bingomachine"

De Zenderstreeknieuws pakt groot uit met berichten over de Zonnebloem afdeling IJsselstein: een halve pagina op de voorkant en nog een halve pagina op bladzijde 3 van de krant.

In de krant (door Karin Doornbos): 

Namens de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard overhandigen president Patrick en bestuurslid Harald de felbegeerde elektronische bingomachine aan Zonnebloembestuurslid Wilma Trompetter en vrijwilliger Ina Eppinga. Dit mooie gebaar is tot stand gekomen via de Wensbomenactie op de plaats in december"  

en:

"Een mooie dag voor de Zonnebloem IJsselstein. Ina Eppinga is de initiatiefnemer van de aanvraag bij de Lions. Ze is sinds een aantal jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem. 'Een van de velen'. Als Ina in december van het Wensbomenproject hoort, aarzelt ze geen moment en stuurt na overleg de wens in. 'Precies op mijn verjaardag hoorde ik dat onze aanvraag was goedgekeurd', lacht ze. 

Lees meer op de website van de Zenderstreeknieuws

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk