Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kersen eten - woensdag 29 juni 2022

Met 13 gasten en vrijwilligers zijn we weer kersen gaan eten bij de gastvrije familie van Wijk op de Noord IJsseldijk in IJsselstein.

Iedereen had er weer zin in omdat deze activiteit twee jaar niet had plaatsgevonden door Corona.

Na een welkomstwoord van mw. van Wijk vertelde zij dat wij de kersensoort Merchant gingen nuttigen. Heerlijke grote, glimmende zoete kersen. De mand die gebruikt wordt om de kersen te plukken wordt “Haanderik” genoemd en de haak “Dissel”. Dit verwijst naar de kersenhistorie in IJsselstein en waar dus de straatnamen Haanderik en Dissel vandaan komen. Mooie historische IJsselsteinse informatie.

Na een lekkere kop koffie of thee met een heerlijke plak cake konden we genieten van een lekker bakje kersen. De sfeer was gezellig ondanks dat het een zeer warme dag was en het bekertje water was daarom ook zeer welkom.

Met z’n allen hebben we heerlijke middag gehad en gezellig kunnen bijpraten genietend van de kersen. De oudste Zonnebloemgast is 98 jaar en wil volgend jaar ook weer mee! Geweldig toch!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk