Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Bingo - 8 november 2022

Net als de bingo van twee weken geleden was deze bingo goed bezocht. Er kwamen 37 gasten op de bingo af, die goed verzorgd werden door de 17 Zonnebloem medewerksters.

Ook deze keer was de bingo in de grote zaal van de Oase, waar het volle bak was. De eerste gasten arriveerden al vroeg en namen alvast gezellig plaats op de zitjes in de hal terwijl de Zonnebloem medewerksters de zaal in orde maakten. Zo waren er weer veel prijzen, die uitgestald werden op het podium. Bij binnekomst was er een kopje koffie of thee met wat lekkers en kon de bingo beginnen. Het duurde even voor de eerste bingo viel, met de middelste rij cijfers. Als dan eenmaal de kop eraf is gaat het sneller want dezelfde kaart kan gebruikt worden voor een volle kaart bingo. 

Halverwege nog een lekker drankje - waarbij het advocaatje met slagroom veruit favouriet was - en weer verder met de bingo. Het vloog weer om. Om 16:00 uur gingen de gasten en Zonnebloem medewerksters tevreden weer naar huis.

Meer foto's zijn te zien op onze Facebook pagina

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk