Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmiddag in de Gildenbond

kerst-2022-7jpg

Mooie viering!

Donderdagmiddag 22 december vond er in de grote zaal van de Gildenbond eindelijk weer de Kerstviering plaats.

De gasten en vrijwilligers genoten van een mooie dienst waar ook fijne en sfeervolle kerstliederen werden gezongen samen met de leden van het koor.  Het podium was erg sfeervol ingericht met mooie kleden, bloemen en een kerststal.

Na de viering werd er koffie/ thee met een heerlijk stuk gebak geserveerd. De loterij werd voorbereid, lotenverkoop en uitstalling van de vele cadeautjes die vrijwilliger Rini bij de gulle winkeliers in Kaatsheuvel is gaan ophalen. Geweldig!

Er werd verschillende keren rondgegaan met lekkere hapjes die door de vrijwilligers gemaakt werden. Natuurlijk nog een borreltje na en vele gasten gingen naar huis met meer dan een cadeau!!

Een zeer geslaagde middag die een beetje langer duurde dan we gewend zijn.

Voor alle vrijwilligers daarna nog opruimen en een hapje en glaasje drinken na. Terugkijkend op een gezellige middag, moe maar voldaan.

Allemaal hartelijk dank voor jullie bijdrage aan deze middag.

Fijne Kerstdagen gewenst en een mooi 2023.

Graag tot ziens in januari!

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Elly Smulders

06-52187802
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk