Gooi de trossen maar los!

2022-4-25-de-zonnebloem-dagboot-tocht-34jpg

Na 2 jaar varen we weer!

Gasten uit Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Akersloot, Wijk aan Zee en Uitgeest stapten aan boord van het luxe rivierschip de Nirvana van Rederij Celjo uit Deventer.
EHBO IJmond helpt bij het inschepen van onze gasten en loco-burgemeester mevrouw Niele van de gemeente Beverwijk kwam langs om iedereen een hele fijne dag toe te wensen! De Nirvana voer richting Amsterdam. Via de Kostverlorenvaart langs de Baarsje en de Kinkerbuurt richting het Olympisch Stadion waar we draaiden voor de terugreis.
Net als onze gasten keken ook de vrijwilligers uit naar deze dagboottocht! Zij hebben de gasten de hele dag door verwend; op z'n tijd 'n kopje koffie of een drankje met heerlijke hapjes en een volledige warme lunch. De laatste nieuwtjes staan in de bootkrant en er zijn veel prijzen te winnen bij de verloting. Niemand verveelt zich en er is van alles te zien langs de vaarroute.

De gasten genoten! En met een dik applaus zijn de vrijwilligers bedankt! Graag tot volgend jaar.....

Yvon Spoelder

0251-310842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?