Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Veertigjarig jubileum bij de Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Mevrouw Roos van Elst al 40 jaar vrijwilliger.

Er werd feest gevierd bij de Zonnebloem, afdeling Beverwijk, afgelopen maandagavond. Mevrouw Roos van Elst was deze maand 40 jaar vrijwilligster en werd tijdens de afdelingsvergadering in het zonnetje gezet. In april 1975 meldde zij zich aan als vrijwilligster bij de afdeling Breestraat, toen nog behorend bij de parochie St. Agatha. Van maart 2001 tot 1 januari 2014 was zij bestuurslid. In die periode heeft zij zich op een bescheiden manier zeer verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. Zij heeft in die veertig jaar veel vrijwilligers en gasten zien komen en gaan. De voorzitter van de regio, de heer Willem Bruijns hield een kort interview met de jubilaresse. Zij vertelde dat ze was begonnen als vrijwilliger bij de Ziekenzorg van de Agathaparochie in de Breestraat. Daar bezochts ze zieke parochianen thuis en in het ziekenhuis. Deze groep ging later op in de Zonnebloem. Op de vraag wat haar leukste ervaringen waren noemde ze het meedoen en vooral meehelpen bij de activiteiten. Het lopen achter de rolstoel. Haar goede advies aan de aanwezige vrijwilligers: "Ga altijd met een blij gevoel naar je gast, bied een luisterend oor en praat niet over eigen problemen." Daarna speldde de regio-voorzitter haar de gouden speld van de Nationale Vereniging op en overhandigde haar de bijbehorende oorkonde. Als dank kreeg zij van de afdeling een waarderingsbeeldje en tot slot een mooi boeket bloemen. Nog steeds is deze 83-jarige actief en ze blijft dat doen zolang ze nog kan. 

(Bron. Beverwijker)

Yvon Spoelder

0251-310842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?