Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersfeest Zonnebloem regio Kennemerland

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 10 september hadden wij een gezellig feest in het Kennemer Theater om al onze vrijwilligers te bedanken.

Vrijwilligersfeest Zonnebloem regio Kennemerland
De Zonnebloem is bruisend en actief in de regio Kennemerland. Totaal tien afdelingen, van Santpoort tot Akersloot, telt deze nieuw gevormde regio. Meer dan 350 vrijwilligers bezoeken over de 1500 mensen die door fysieke beperkingen niet meer zelfstandig aan het sociale leven kunnen deelnemen. Tevens worden activiteiten en vakanties georganiseerd waarbij verpleegkundige en gewone vrijwilligers de helpende hand bieden.

Afgelopen zaterdag werden deze vrijwilligers zelf in de watten gelegd. In het Kennemertheater werden zij welkom geheten door regiovoorzitter Willem Bruijns. Daarna hadden zij de primeur van het gebruik van de nieuwe theaterstoelen tijdens een optreden van koor de Skulpers uit Castricum. 

In de foyer konden de vrijwilligers onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met vrijwilligers van andere afdelingen. Of zij konden een dansje wagen op de live muziek van de band ‘No Excuse’. Het feest was georganiseerd door de afdeling Castricum en de geslaagde ‘Zonne-dag’ werd afgesloten met een heerlijk buffet.

 

Yvon Spoelder

0251-310842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?