Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lintjesregen 2018

Vier vrijwilligers van de Zonnebloem Regio Kennemerland ontvingen dit jaar een Koninklijke onderscheiding.

Op de dag voor Koningsdag zijn aan vier vrijwilligers uit onze regio een Koninklijke onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt. Deze Zonnebloemvrijwilligers kregen het lintje omdat zij zich vaak al jarenlang belangeloos inzetten voor anderen.

Mevrouw Guurtje Brakenhoff-van der Eng uit Uitgeest, zette zich meer dan 10 jaar in als bestuurslid Bezoekwerk.

Mevrouw Nel van den Bos uit Castricum, voorzitter van de afdeling al vanaf 2003.

Mevrouw Gury Lute-Henneman uit Castricum, vanaf 1992 bezoekvrijwilliger,  begeleider van activiteiten en 10 jaar voorzitter.

Mevrouw Mieke van der Salm uit Velsen-Noord, secretaris van de afdeling en al jaren actief voor De Zonnebloem.

Namens bestuur en vrijwilligers, van harte gefeliciteerd!

 

Yvon Spoelder

0251-310842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?