Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een fijne dag op de boot!

Bijna 300 gasten van Zonnebloem varen met de Zilvermeeuw

Op dinsdag 2 april en woensdag 3 april, voer de Zilvermeeuw voor de Zonnebloem. Op 2 april vanaf IJmuiden en op 3 april vanuit de haven van Beverwijk.

Burgemeester Martijn Smit was, woensdag, aan boord om de gasten welkom te heten en een fijne vaardag te wensen. De Zonnebloem-gasten genoten van de tocht over het Noordzeekanaal, door de Oranjesluizen en op het IJsselmeer. Onze Henk praatte ons van tijd tot tijd bij over het landschap, nieuwe ontwikkelingen en de uitbreiding van de Amsterdamse haven. Aan het einde van de dag konden we nog even langs de bouw van de nieuwe sluizen van IJmuiden. Indrukwekkend!

De gasten zijn voorzien van de nodige hapjes en drankjes en een warme lunch. Ook de Verloting, woensdags, werd erg gewaardeerd. Wij bedanken de meer dan 50 vrijwilligers die deze dagen mogelijk hebben gemaakt. Op beider dagen meerde de boot, rond 16.30 uur, weer veilig aan langs de kade.

Graag tot volgend jaar!

Yvon Spoelder

0251-310842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?