Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

BBQ-middag

Uitnodiging BBQ-middag

De Zonnebloem afdeling Kerkrade Noord/Oost organiseert op donderdag 24 mei van 14.00 tot 17-00 uur op de schietwei aan de Voorterstraat een BBQ-middag. Er wordt gezorgd voor voldoende spijs en drank voor alle deelnemers.

Uw bijdrage in de kosten is 10 euro. Betaling dient plaats te vinden bij inschrijving en bij voorkeur via bankrekening NL36 RABO 0168410516 t.n.v. penningmeester de Zonnebloem Kerkrade N/O of contant via uw vrijwilliger.

Indien u niet zelfstandig naar de activiteit kunt komen en beschikt over een regeling met Omnibuzz/regiotaxi, dan ligt het voor de hand dat u via deze regeling naar de activiteit komt. Desgewenst regelen wij uw vervoer. Als u dit wenst dient u dit bij inschrijving aan te geven en uw pasnummer voor het regiovervoer te vermelden. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Het aanmeldingsformulier dient u vóór 15 mei uiterlijk aan uw vrijwillig(st)er mee te geven of te sturen aan het secretariaat. Wij verheugen ons u op deze middag te mogen begroeten.

Lies Wetzels

045-5416925
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk