Gezellige middag in de Bron.

Zonnebloem afdeling

Jongelui van de R.K kerk de Bron nodigen Zonnebloemgasten uit voor een gezellige middag.

Een hele gezellige middag georganiseerd door Yvonne Balvert, Paul en Marie-Ange Hoogendijk met haar manPiet en jongelui vande V+ groep. Nigara, Emma, Pascal en Alina. De 23 Zonnebloemgasten werden thuis opgehaald door vrijwilligers van de Zonnebloem of door de jongeren. Er was voor koffie thee met iets lekkers gezorgd en natuurlijk ook voor  het advokaatje met slagroom of een ander drankje met een lekker hapje. Twee muzikanten Frans Rademakers en Jos van Tilborg die zich de Laatbloeiers noemen zorgden voor de vrolijke noot. Liedjes uit de oude doos die volop werden meegezongen.Er werden allerlei spelletjes gedaan  Ganzebord, Mens erger je niet , Rummibub en er waren zelfs gasten bij de sjoelbak te vinden. Mevr. van Os een van de dames van de Pastoraatgroep van de R.K kerk nam belangstellende Zonnebloemgasten mee de kerkzaal in, hier vertelde ze heel entousiast over wat er zoal te zien is in deze kerk. Natuurlijk werden ook de prachtige kruiswegstatie's bewonderd.Het was een heel geslaagde middag die eindigde met een polonaise en gasten die tevreden naar huis gingen.

Het bestuur van de Zonnebloem afdeling Krimpen aan de IJssel bedankt Yvonne en Marie-Ange met hun groep heel hartelijk voor dit leuke initiatief.

klik hier voor de foto's

 

 

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken