Picknick 22-07-2016

Zonnebloem afdeling

Vorige week vrijdag hebben we een tweede picknick georganiseerd voor onze Gasten. Ook deze keer was het weer een succes.

Vrijdag 22 juli om 10.00 stapte ik binnen en werd opgevangen door andere vrijwilligers. Desgevraagd  vroegen ze te helpen met koffie schenken, rolstoel duwen en een praatje te maken met de gasten. Nu dit laatste was niet tegen dovemansoren gezegd. Al snel was ik dan ook met diverse gasten in gesprek.

Veelal ging het over vroeger, maar ik vind het altijd leuk te horen hoe de dingen vroeger toegingen. Over de gewoontes , verkering, trouwen e.d.  Dat was toch anders dan ik heb meegemaakt.  Er werd veel gelachen. Tussendoor  hebben we nog een wandel- speurtocht gedaan in een stukje Krimpen en Krimpenerhout.  Al wandelend hebben we gezamenlijk alle vragen opgelost in een opperbeste stemming en werden aan het eind van de tocht getrakteerd op een lekkere lunch.

Na een kopje thee was het inmiddels 14.30 uur geworden en werden de gasten opgehaald door de belbus. Na het uitzwaaien, opruimen gingen ook de vrijwilligers naar huis. Voor mij was de tijd omgevlogen  en zeker zo aangenaam geweest als voor de gasten.

En wat zeker niet onbelangrijk is……………….. voor herhaling vatbaar.

 

 

Op de onderstaande link kunt u foto's bekijken van deze geslaagde activiteit:

https://goo.gl/photos/d14CgRwdEQg5tEio9

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken