Zonnebloemloterij 2017

Zonnebloem afdeling

Start van de lotenverkopers de Zonnebloem.

 

Onze Wethouder Marco Oosterwijk, de zorg wethouder, heeft maandag 24 april, het startsein gegeven voor de loten verkoop van de Zonnebloem in Krimpen aan den IJssel. Met de opbrengst kunnen we onze gasten weer voorzien van activiteiten.

De Zonnebloem, onze stelling: Er kan zoveel meer dan je denkt. Wij zijn er voor mensen met een lichamelijke beperking voor wie sociaal isolement dreigt en werft vrijwiligers die in staat zijn deze deelnemers te begeleiden en/of te verzorgen.

Het is een hele zin, maar de Zonnebloem luistert naar haar gasten en waar nodig doen we een activiteit (gezamenlijk) bijvoorbeeld lunchen, koffiedrinken of gewoon even langs komen voor een praatje. Ben bijzonder trost op Onze vrijwiligers van de Zonnebloem afdeling Krimpen, die het mogelijk maken onze gasten uit het isolement te halen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de een is het veel te lang geleden dat hij/zij even uit huis is geweest. Anderen hebben behoefte aan een gezellig kopje koffie drinken in het cultureel-centrum.

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken