Rabo Clubkas Campagne 2017

Zonnebloem afdeling

Spannend hoeveel stemmen hebben we gekregen.

Wat een geweldige actie van de RABO Bank.

Gelden beschikbaar te stellen voor doelen die er toe doen. Wij als Zonnebloem afdeling Krimpen zijn in de middag van 4 mei uitgenodigd om een cheque in ontvangst te komen nemen van wel 729,70 euro, uithanden van Hans van der Kleij en Marcia Sellenraad van de RABO bank Krimpen. We stonden in de top 10 van de gehaalde scores. Het is een geweldig bedrag dat we goed kunnen gebruiken om onze gasten een leuke morgen, middag of iets anders kunnen aanbieden.

De Zonnebloem laat mensen weer glimlachen en eens ergens anders een kopje koffie te drinken met gelijkgestemden. Een praatje is iets waar men toch wel naar uitkijkt. Wij van de Zonnebloem zijn blij dit voor onze gasten te kunnen organiseren.

Het ontvangen geld van de RABOBank kunnen we hier prachtig voor inzetten.

Er kan zoveel meer dan je denkt

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze geweldige vrijwilligers ook voor.

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken