Mooie prijzen bij onze Bingo

bingojpg

In Buurtkamer de Vijverhoek hebben we op donderdag 2 juni en bingo-middag gehouden en wat hebben ze genoten, onze gasten en vrijwilligers.

Er waren dan ook mooie prijzen te winnen. Onder de bezielende en enthousiaste leiding van Karel en Harry werd vaak aan de molen gedraaid, waaruit de genummerde balletjes één voor één naar benden kwamen rollen. Harry had bij winkels en bedrijven de nodige prijsjes weten in te zamelen en Sandra had deze creatief ingepakt. Er waren waardebonnen, o.a. van de Pannenkoe, boodschappenpakketten en pakketten met verzorgingsproducten. Als je eenmaal een goede bingo had, kwamen deze prijzen goed aan. En als je na drie rondes Bingo nog geen prijsje had gewonnen, kreeg je toch een prijsje. Tussendoor was er voldoende tijd voor een lekker drankje, een zoutje, een stukje wordt of kaas, maar bovenal was het gezellig en viel er heel wat af te praten. Dank aan alle vrijwilligers die er waren, de leden van de activiteitencommissie die ook deze middag weer in elkaar hadden gedraaid en de anderen die er wren om te assisteren bij de verschillende werkzaamheden.

Klik hier voor de foto's van deze gezellige bingo-middag.

Nu effe een paar (vakantie)maanden geen gezamenlijke bijeenkomsten, maar wel bezoeken tijdens de vakantieperiode. We hopen alle gasten in september weer te kunnen ontmoeten.

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken