Sinterklaas kwam langs

20221124133725jpg

Iedereen was al lang en breed binnen, toen de aanwezigen, gasten en vrijwilligers van de Krimpense Zonnebloemafdeling werden opgeschrikt door een luid gebonk op de nooddeur.

Die schrik was echter van korte duur. Sinterklaas en Zwarte Piet stapten onverwacht onze ruimte binnen en dat veroorzaakte natuurlijk wel de nodige hilariteit. Sint  vertelde dat hij over iedereen veel goede, maar soms ook minder goede dingen had gehoord, maar dat minder goede was hij vergeten, zodat iedereen met een initiaal van haar of hem in chocolade naar huis ging. Natuurlijk was er chocolademelk bij dit feest en kruid- en pepernoten. 

Nadat Sint naar een volgende afspraak was gegaan - hij vertrok door de zijdeur naar een aangrenzend kinderdagverblijf, waar de kinderen toch wel onder de indruk waren van deze bijzondere vertoning - was het tijd voor het tweede deel van de middag: het noteren van wensen voor activiteiten voor komend jaar. Het ging om suggesties voor de middagen in de buurtkamer, kleinschalige uitjes, grote uitstapjes en speciale wensen. Deze werden opgehangen in de wensboom. Een veelheid aan wensen was het resultaat van deze actie, zoals kerstmarkt bij Intratuin, bezoek aan Arboretum Trompenburg, uitstapje naar Scheveningen, een concert en een museumbezoek.

De tijd vloog om en voor we het wisten, stonden de Belbussen klaar om iedereen naar huis te brengen.

Alle foto's van deze activiteit zijn hier te zien.

 

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken