Vrijwilligersetentje

20221118173350jpg

Voor de vrijwilligers van onze afdeling hadden we op vrijdag 18 november jl. een etentje gepland in Chinees-Indisch Restaurant Peking Garden. Het was een 'all you can eat' concept.

Er kon een keuze worden gemaakt uit een veelheid aan gerechten, per keer vijf gerechten. Als dat op was, kon je nog een keer iets uitkiezen, enz. Na twee keer vijf verschillende gerechten hadden de meesten wel genoeg. Het was echt genieten. De vrijwilligers bediscussieerden met elkaar de keuze van de hapjes en elke keer was het weer een verrassing wat binnen werd gebracht. De bediening was prima en werd door een ieder zeer op prijs gesteld. Iedereen ging met een goed gevoel naar huis.

Deze maaltijd was mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de gemeente Krimpen aan den IJssel die hiermee haar waardering wil uitspreken voor het vele vrijwilligerswerk dat wordt gedaan.

Foto's van deze activiteit kunt u hier vinden.

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken