Zou dat wat zijn voor onze gasten?

20230330134832jpg

Nou, dat was maar de vraag, maar laten we het maar eens proberen: niet geschoten is altijd mis! Rollator dansen of beter nog dansen met de rollator.

Slechts weinig gasten hadden zich aangemeld, maar wat hebben zijk genoten! Liesbeth, een gast, schreef het volgende verhaal:

Rollator dansen, nooit van gehoord, wat is dat? Ik zocht op internet, leek nogal saai. We gingen het doen met Zonnebloem Krimpen en al leek het me niet zo spannend, ik wilde het meemaken.

 Vijftien gasten hadden zich voor deze middag aangemeld en het bestuur had speciaal voor deze gelegenheid een danslerares aangetrokken, Ans. Ans stelde zich voor en al snel stonden we met z’n allen op de dansvloer. Stappen vooruit, stappen opzij, en weer vooruit. Wat onwennig, we moesten een beetje loskomen. Maar de muziek en Ans namen ons mee en voor we het wisten waren we echt aan het dansen. Saai? Geen sprake van!

Het rollator dansen werd afgewisseld met stoeldansen en wat is er dan een hoop mogelijk op zo’n stoel. Benen, armen, schouders, heupen, alles komt aan bod. Wat was het leuk om dit met z’n allen te doen. Verrassend voor mij was dat ik tot meer in staat was dan ikzelf had gedacht, ik heb echt gedanst! Dat wordt spierpijn morgen, maar wat heb ik genoten. En ik niet alleen, ik geloof dat iedereen het reuze naar haar zin heeft gehad. (Er waren weer alleen vrouwen, zou toch ook goed zijn voor mannen?).

Ik wil graag Ans bedanken voor de leuke, enthousiaste manier waarop ze ons begeleid heeft. En het bestuur omdat ze ons in de gelegenheid hebben gesteld dit te mogen meemaken. Voor mij is het voor herhaling vatbaar!

Liesbeth.

 

Voor alle foto's van deze geweldige middag, klik hier.

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken