Dag naar diergaarde Blijdorp

p5250048jpg

Op donderdag 25 mei zijn vijf gasten met vijf vrijwilligers naar diergaarde Blijdorp geweest. Enkele weken daarvoor was ook al aan andere groep geweest.

Wat hebben we van dit bezoek genoten. Het weer werkte beide keren goed mee en in alle rust konden we de dieren bewonderen. Eén van onze gasten, Liebeth, heeft een klein stukje geschrevn en er schitterende foto's van gemaakt. U kunt deze hier bekijken.

Op donderdag 25 mei was het de tweede keer dat vrijwilligers een groepje gasten heeft begeleid naar diergaarde Blijdorp. Lieve vrijwilligers, jullie hebben er een echt feest voor de gasten van gemaakt. Wat zullen jullie moe geweest zijn van het geduw van de rolstoelen, maar de gasten hebben genoten. Dankjewel!

Jammer dat aan het einde van de tweede dag een gast bij het terugbrengen thuis bij haar voordeur is gevallen. Ze heeft de hele avond doorgebracht op de huisartsenpost. Gelukkig heeft ze van haar val niets overgehouden.

Tom Janse

0180-513686
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken