Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Regiovakantie 2016 in De Vrije Vogel in Elsloo

Zonnebloem afdeling

Op 27 april j.l. togen 3 afgevaardigden van het Regiobestuur bewapend met vlaaien uit het Land van Cuijk richting de Regionale vakantieweek in Elsloo.

Ondanks het slechte weer was het een mooie dag in de nieuwe vakantie accommodatie van De Zonnebloem. De Vrije vogel in Elsloo. Een mooie accommodatie gelegen in het boerenland van Friesland gerund door hartelijk enthousiaste mensen. De gasten zagen er ontspanning uit en de vrijwilligers deden goed hun best om het hen naar de zin te maken. Er werden twee vakantie vrijwilligers in het zonnetje gezet en het Zonnebloem lied werd ingezet en uitbundig meegezongen. Ook werd er nog op ludieke wijze een koning en koningin voor de dag uitgeroepen en gekroond...waarna er hartelijk getoast werd op de werkelijke Koning en Koningin en die van de dag. Na een gezellige en goed verzorgde lunch togen de 3 bestuursleden weer richting Land van Cuijk. Onze complimenten vóór de vakantiestaf van Regio Land van Cuijk die deze vakantie weer tot een grandioos succes weet te maken!

Bekijk op onderstaande link de foto's op onze Facebookpagina!

Peggy Lammers

0485-311755
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten