Ruim 9000 euro voor Jubileum dagtocht naar de KEUKENHOF

De Jubileumveiling & Catering van zaterdagmiddag 9 maart heeft een recordbedrag opgeleverd. Hiermee kunnen we met iedereen die dat wil naar De Keukenhof op 2 mei. Een volledig verzorgde dagtocht!

Zaterdag 9 maart 2024: Veiling & Catering voor Jubileumreis naar de Keukenhof op donderdag 2 mei .
VOORLOPIGE OPBRENGST: 9000 EURO.
Een aantal kavels gaan online verkocht worden en de muntjes van catering, loterij, verkooptafel en donatie worden nog geteld.
Definitieve opbrengst volgt binnenkort.
MET DANK AAN: Lions Club Leerdam - Stichting DARIUS - Bethelkerk Leerdam- Stadshart Leerdam - Europaplein Leerdam -Individuele ondernemers Leerdam - alle overige donateurs.
DANK EN WAARDERING aan ALLE vrijwilligers: voor de heerlijke zelfgemaakte hapjes, de saté en soep, voor het afwassen, opruimen en verkopen van de boeken en de lootjes en de prachtige bloemstukjes.
Begin april krijgen onze gasten een aanmeldformulier met alle informatie. Mede dankzij de nu al fantastische opbrengst kunnen we de eigen bijdragen voor iedereen betaalbaar houden.
Het wordt een geheel verzorgde dagreis, zoals een Jubileumreis hoort te zijn! Met dank aan alle gulle gevers! 🌻🌻🌻🌻🌻

Angela Staats

06-18282171
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?