Een dagje uit met "De Zonnebloem”

img20140903164404jpg

6 augustus 2015 een dagje weggeweest met mijn moeder van 90 jaar en mijn man.

Ze mocht een wens doen van de Zonnebloem fantastisch, maar dan moet je wel rekening houden met wat ze wel en niet meer zo goed kan.
Ze kan niet meer zonder rollator, maar ook een langer stuk lopen met rollator is te vermoeiend en een bus in - en uitstappen, behoort niet meer tot de mogelijkheden.
De Orchideeënhoeve in Luttelgeest, dat leek haar heel erg leuk, dus oké en op deze zonnige dag vertrokken we met zijn drieën in de auto richting polder.
Ik had daar een rolstoel gereserveerd.
Het werd een succes, mijn moeder werd door de Orchideeënhoeve gereden en keek haar ogen uit! Wat een prachtig aangelegde tuinen en die aapjes, vogels en vlinders, ze genoot. Een hapje en een drankje op het zonnige buitenterras, nog even langs die oude landbouwgereedschappen die herinneringen aan vroeger opriepen en de dag was nog niet om.
Moeders was gauw uit de raad en wilde vervolgens  graag naar Koudum, naar het terras van de Galamadammen.
Dus op naar Koudum en nog een drankje gedaan, genoeg te zien daar met al die bootjeslui en hun capriolen op het water, de weergoden bleven ons goed gezind.
Toen was het etenstijd en gingen we naar Hindeloopen , herinneringen  ........... want daar logeerde ze vaak  en we aten in een restaurantje aan de  IJsselmeerdijk, lekker buiten want de zon scheen nog volop.
Met een voldaan gevoel reden we weer met zijn drieën huiswaarts en we keken terug op een zeer geslaagde dag!

Bedankt!!

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken