2016

Zonnebloem afdeling

Activiteiten: jubilea, bingo, boottocht, lotenverkoop, hartenwensen, nationale ziekendag, vrijwilligersuitje, sint, paas- en kerstpakketten

Jubilea: Genester, Clara en Tini zijn in 2016 5 jaar vrijwilligster bij onze afdeling.
Roelie Bakker neemt na ruim 30 jaar afscheid als vrijwilliger.

Bingo: dit jaar was onze jaarlijkse bingo op dinsdag 23 februari, er was veel belangstelling voor.

Klik hier voor fotoalbum

Resto van Harte: Ook dit jaar hebben wij weer via de Rikistichting dinerbonnen ontvangen voor een driegangenmenu. Ineke is met een groepje gasten geweest, het was heel gezellig en het eten was lekker.
 

Boottocht: op 17 mei een 3 uur durende tocht met de ‘’ Toerist V’, de boot vertrok vanuit Grouw richting Sneek. Het was een gezellige middag met hapjes en drankjes en muziek van trekzakclub ‘Malkander’.

Lotenverkoop: donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 mei zijn er door een aantal vrijwilligers loten verkocht bij AH XL, dit jaar werd er als proef een pinautomaat gebruikt.
De laatste loten zijn deur aan deur verkocht in de wijk Camminghaburen.

Zomerhartenwensen: er zijn aanvragen binnen gekomen voor een bezoek naar de PC en om met een rolstoel een eind op het strand rijden.

Nationale Ziekendag: 16 september een gezellige middag hapjes en drankjes zalencentrum ‘Pryas ‘en m.m.v.  MICHEL COENEN, hij brengt Nederlandstalige liedjes, afgewisseld met een praatje met zijn publiek.

Vrijwilligersuitje: Bezoek aan museumboerderij ‘Ot en Sien’ in Surhuisterveen, een huifkarrentocht en een rondleiding in de korenmolen ‘Nôtmune Koartwâld’, daar kregen alle vrijwilligers een zakje volkorenmeel mee.

klik hier voor foto's

Sinterklaasfeest: vrijdag 2 december, zoals gewoonlijk vierden we het bezoek van Sinterklaas onder het genot van de nodige hapjes en drankjes en niet te vergeten voor iedereen een presentje. Meezingen van de sinterklaasliedjes kon met het koor ‘Leafs’.

 

In april werden de Paaspakketten en in december de Kerstpakketten van de Rikistichting door onze vrijwilligers rondgebracht.
 

 

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken