Bingo

bingo3jpg

Bingo op een warme zomerdag.

Het was een hele warme middag, desondanks hadden we maar een paar afmeldingen. Hieraan kun je zien hoe de gasten deze uitjes waarderen. Zodra de gasten binnen waren kregen ze een glas water, waar ze blij mee waren. Daarna volgde koffie en thee, met een plak cake. Na iedereen hartelijk welkom te heten en te benoemen dat we erg blij waren met de opkomst, konden we beginnen met de bingo.

Er werd fanatiek gespeeld, er werd zelf geroepen “kan het niet iets sneller het lijkt wel een bejaardenbingo”. Na de 1e bingo nogmaals een koffie en thee moment. Na de 2e ronde volgde er een grotere pauze, zodat we de boel op konden ruimen om plaats te maken voor een ander drankje (naar keuze). Tevens werd hierbij een versierd sate-stokje met daarop diverse lekkere dingen geserveerd. Een mooie feestelijke traktatie, waar leuk op werd gereageerd. Op naar de 3e ronde. Er was het nodige over aan kaas/worst etc, zodat we nog kleine stokjes hiervan hebben gemaakt en uitgedeeld.

Omdat we speelden met een elektronisch bingospel verliep het sneller dan verwacht, daarom werd besloten nog een 4e ronde te spelen. Halverwege deze ronde werden de gasten nog verblijd met lekkere bitterballen wat altijd een succes is. We hadden er natuurlijk rekening mee gehouden dat er vele dubbele bingo’s zouden vallen maar……..dat kwam pas in de laatste ronde.

Al met al een geslaagde warme middag. Na afloop kregen de gasten nog een flesje koud water mee, alsmede een leuke attentie wat bestond uit een van papier gevouwen tasje met daarin een zakje thee en suiker.

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken