Ik heb mijn wagen volgeladen met ............

611-paardentramjpg

Ritje met de Paardentram

Op dinsdag 20 augustus vertrokken we om 13.30 uur vanaf de ventweg bij restaurant de Grote Wielen. Een volle tram met 18 personen. Via de Groene Ster en de golfbaan richting brasserie “Om de Dobben”, aan de Langelaan onder Burgum. De natuur was prachtig groen en veel mooie huizen.

Om 15 uur kwamen we op een onverhard pad met grote kuilen, zodat we lekker heen en weer slingerden. Aangekomen bij “Om de Dobben” had iedereen wel trek in een lekker kopje koffie. We zaten op het terras, het weer was prachtig om buiten te genieten. Daarna konden we nog kiezen  uit een ijsje of een snackje, met wat te drinken.

Om 16.45 uur weer richting Leeuwarden, maar dan via een andere route. Via de Lytse Geast. Het was erg gezellig en er werd druk gekletst en gelachen in de tram. Om 18.30 uur arriveerden we weer bij de Grote Wielen, waar de taxi al klaar stond.

Al met al een geslaagde middag!!

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken