Zingen met "De Hellingbazen"

ziekendag-1jpg

In de week van de Nationale Ziekendag organiseert Leeuwarden Oost altijd een gezellige middag voor haar gasten.

Al maanden van tevoren was het Shantykoor “De Hellingbazen” uit Veenwouden geboekt. De opkomst was groot; zo’n 40 gasten! Daarbij nog 20 mensen van het koor en ongeveer tien helpende of bezoekende vrijwilligers, het was volle bak.

Na de koffie/thee met een forse, gevulde koek, kon men drie kwartier genieten van het optreden van het Shantykoor. Een koor dat meer dan alleen shanties zingt, het repertoire is veel breder geworden in de loop der jaren. Het koor werd begeleid door drie accordeonisten.

In de pauze kreeg iedereen wat lekkers, van fris tot advocaat met slagroom met daarbij keuze uit kaas en worst e.d. Ook het koor werd niet overgeslagen, zodat zij weer “ververst” aan de bak konden in het tweede blok van hun optreden. De sfeer zat er al in, maar werd nu alleen maar feestelijker. Armen gingen in de lucht en er werd volop meegezongen. Iedereen heeft genoten van deze prachtige middag!

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken