Vrijwilligers "VERRASSING" Uitje

vrijwilligers-uitjejpg

Veel geheimzinnigheid rondom het vrijwilligers uitje: we moesten de boot niet missen en we gingen naar een koninklijke tuin.

Vrijdag  6 september om half twee moesten we ons voor C&A verzamelen. Vandaag was het dan zo ver….  Het was de dag van ons vrijwilligers uitje. En dat was dit jaar een VERRASSING  uitje.

Iedereen was vol verwachting …. , want wat zou het worden dit jaar?

Kwart voor twee werd dat duidelijk. Aan de overkant van C&A, lag in de gracht een praam op ons te wachten. Na dat al de koppen geteld waren (16 vrouwen en 1 man) gingen we aan boord. We kregen een mooie rondvaart door de grachten van Leeuwarden. Waarbij de schipper/kapitein anekdotes en verhalen vertelde over de grachten panden  en grachten wallen. Na krap aan anderhalf uur varen lagen we aan bij de Prinsentuin.

Weer waren het allemaal vragende gezichten van wat gaan we hier doen…..?

Dat werd al gauw duidelijk. Er was een heerlijke  ,,HIGH TEA ,, voor de vrijwilligers geregeld. Met eerst heerlijke zoete hapjes, cakejes, scones, appelgebakjes oranjekoek enz. enz. Onder begeleiding van verschillende soorten thee. Dit alles verdween als sneeuw voor de zon in de monden van de dames en heer. Na de zoete hapjes kwamen de pittige hapjes. Kleine gevulde broodjes, brochettes met verschillend beleg, warme bladerdeeg hapjes met o.a. zalm, te veel om op te noemen! Dit ging voor de meesten vergezeld van een kopje koffie.

Na een paar gezellige uurtje kletsen en met volle buiken was het tijd om weer huiswaarts te keren. Na een woord van dank van Lolkje  aan Sieta en Anneke (de bedenkers van dit alles) en aan alle vrijwilligers voor hun inzet voor de Zonnebloem, kregen de vrijwilligers nog een klein (door Anneke gemaakt) afscheid presentje.

Wij vonden het een zeer geslaagd uitje !!!!

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken