Hartenwensen 2019

hartenwensenjpg

Tussen 22 juni en 22 september werden grote en kleine wensen vervuld.

De Riki Stichting stelt jaarlijks een bedrag aan onze afdeling beschikbaar om in de zomer de thuisblijvers ook een leuk uitje te bezorgen, wanneer de omgeving met vakantie is. Hieronder volgen korte verslagen van de vervulde wensen.

Mevrouw Van Vliet ging uit rijden naar haar geboortestreek rond Apeldoorn, samen met haar vrijwilligster. Onderweg koffie met gebak.

Mevrouw Klunder ging bootjes kijken op het terras van de Princenhof in Eernewoude, samen met haar vrijwilligster.

Mevrouw Bakker wilde met haar kleindochter naar Frans Bauer, maar helaas, dat was uitverkocht. Toen als alternatief een boottocht op de Maasvlakte gemaakt. Het was fantastisch!

Mevrouw Van Grinsven ging naar een haakworkshop bij kringloopbedrijf Estafette. Daarna een visje eten, samen met haar vrijwilligster.

Mevrouw Hiemstra wilde naar het Ot en Sien museum in Surhuisterveen. Maar door omstandigheden van de vrijwilligster, werd ’t wat lekkers en een bloemetje bij de vrijwilligster thuis.

Mevrouw Touwen wilde graag uit rijden met dezelfde vrijwilligster als boven. Ook zij werd onthaald op een gezellige middag en een bloemetje.

De heren Bergsma, Bergsma en Dalstra, allen uit het St. Jozef, maakten een boottocht door de Alde Feanen, samen met een begeleider. Aan dek genoten zij van een hapje en een drankje.

De heer Westra maakte een autoritje met een goede kennis, in de omgeving van Westereen. Zij gingen koffie drinken en toen de ober niet kon wisselen, kregen ze de koffie gratis!

Mevrouw Hoekstra had al jaren de St. Bavokerk op haar lijstje staan. Samen met haar nichtje ging ze met Valys naar Haarlem. Aldaar ook een oude tante bezocht.

Mevrouw Ketelaar wou wel eens naar Ikea, in Groningen. Zo gezegd, zo gedaan, samen met haar vrijwilligster. En daarna een hapje eten.

Mevrouw Bruinsma, rolstoel gebonden, zou zo graag eens willen parachute springen! Dit is inderdaad verwezenlijkt, zie foto’s elders op deze website.

Mevrouw Bakker had een opmerkelijke wens: zij wilde graag thuisblijven. Zij is op zeer hoge leeftijd, vandaar. Haar vrijwilligster verwende haar met bloemen, gebak en chocola en heel veel aandacht.

Mevrouw Mulder wilde graag een treinreisje naar stad of park, samen met haar vrijwilligster. Door lichamelijk ongemak werd dit uiteindelijk een middagje naar de nazomerfair in Oenkerk.

Mevrouw Van Kammen en haar vrijwilligster gingen, zoals elk jaar, heerlijk shoppen in Sneek. Ze kijkt er een heel jaar naar uit.

Mevrouw Beers ging naar Dokkum met haar voormalige vrijwilligster. Ze hebben daar heerlijk gestruind, de ijsfontein bekeken en in een treintje gereden. En heerlijk gesnackt!

Mevrouw Meijer heeft met haar dochter een boottocht op de Alde Feanen gemaakt. Omdat mevrouw niet kan traplopen, werd speciaal voor hen op het achterdek een tafel met stoelen neergezet!

Sieta Kramp

‭(058) 266 22 30‬ of ‭(06) 22 06 27 11‬
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken